Ексклюзиви
пʼятниця, 13 червня 2008 14:03

Піцурке хоче помститися Донадоні за фінал Кубка чемпіонів-1989

Тренер збірної Румунії Віктор Піцурке не сумнівається, що в сьогоднішньому матчі його команди проти Італії і ті, й інші гратимуть на перемогу, причому психологічний тиск відчуватимуть насамперед гравці "Скуадри адзурри".

"Суперникам перемога потрібна більше, ніж нам. Італійці - фаворити, але і ми приїхали сюди залишити приємне враження. Наша головна мета - вийти в наступний етап", - заявив головний тренер румунської збірної.

Колишній форвард "Стяуа" також нагадав, що майбутній поєдинок подарує йому можливість взяти особистий реванш за поразку бухарестської команди у фіналі Кубка чемпіонів 1989 року (0:4) від "Мілана", за який виступав наставник італійців Роберто Донадоні. Він підкреслив, що для цього необхідно зіграти попереду набагато активніше, ніж в зустрічі з французами.

"Я ще не вирішив, хто вийде в стартовому складі, але напевно внесу зміни в порівнянні з матчем проти французів. Ми повинні максимально строго зіграти в захисті, проте нам буде необхідно підтиснути і на половині поля суперника. Команда, яка зіграє організованіше і з більшим натхненням, матиме більше шансів на перемогу", - заявив Піцурке.

"Спорт-Экспресс"
Зараз ви читаєте новину «Піцурке хоче помститися Донадоні за фінал Кубка чемпіонів-1989». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути