Ексклюзиви
середа, 14 травня 2008 19:18

Перспективного кубинця Одланьєра Соліса скоро чекає серйозне випробування

Керівництво німецької промоутерської компанії Arena Box-promotion оголосило про підписання контрактів на поєдинок між олімпійським чемпіоном-2004, триразовим чемпіоном світу серед любителів кубинським суперважковаговиком Одланьєром Солісом (9-0, 6 КО) і колишнім чемпіоном світу південноафриканцем Франсуа Ботою (45-4-2, 28 КО). Бій пройде 30 травня в іспанському Більбао.

"У мого суперника дуже гучне ім"я, - зізнався Соліс. - Але його єдина проблема полягає в тому, що я не визнаю авторитетів. Добре, що нарешті зустрінуся з ним на рингу".

"Вигравши у Боти, Одланьєр доведе, що по праву належить до еліти суперважкої ваги. Поєдинок з таким досвідченим супротивником допоможе йому підвищити майстерність і шанси на титульний бій", - зазначив голова Arena турок Мехмет Онер.

За свою 18-річну кар"єру Бота програвав тільки відомим боксерам - американцям Майлку Муреру, Майку Тайсону, британцю Ленноксу Люісу і українцю Володимиру Кличку.

Також в програмі турніру ще один цікавий бій суперважковаговиків - між німцем Константіном Айріхом (9-0-1, 8 КО) і британцем Денні Уільямсом (38-6, 30 КО).

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Перспективного кубинця Одланьєра Соліса скоро чекає серйозне випробування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути