середа, 14 травня 2008 10:07

Перша ракетка світу завершує кар"єру

Перша ракетка світу завершує кар"єру

Перша ракетка світу Жюстін Енен вирішила завершити професійну кар"єру. За даними газети DeStandaard, 25-річна тенісистка оголосить про це на спеціальній прес-конференції в середу.

Майже тиждень тому Жюстін програла Дінарі Сафіній у третьому колі турніру в Берліні, а згодом знялася з Відкритого чемпіонату Італії. До цього Енен місяць не грала через травму коліна.

Енен завершувала сезони 2003, 2004, 2006 і 2007 на першому рядку світового рейтингу в одиночному розряді. На думку багатьох фахівців, Жюстін найуніверсальніша тенісистка жіночого туру. Вона однаково добре грає на всіх покриттях. Зразковим є бекхенд Енен (бекхенд), який вона виконує однією рукою.

Енен чотири рази вигравала "Ролан Гаррос", двічі USOpen, у 2004 році перемогла на Відкритому чемпіонаті Австралії. У сезоні 2001 і 2006 доходила до фіналу Вімблдону. У 2004 році Енен виграла "золото" афінської Олімпіади.

Зараз ви читаєте новину «Перша ракетка світу завершує кар"єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути