середа, 13 червня 2007 18:21

Переворот у "формулійній" "Тойоті"

 

Бос "Тойоти" Цутому Томіта залишив свою посаду і тепер керуватиме автодромом в японському Фудзі, а підрозділ "Формули-1" очолив його перший заступник Тадаси Ямасіна. Тепер новий начальник чекає більшого прогресу від своїх пілотів, особливо від Ральфа Шумахера

- На жаль, результати Ральфа не відповідають нашим очікуванням. Я думаю, що він і сам це розуміє. Чекатимемо поліпшення його показників.

- Подивіться на "Макларен", вони запросили молодого гонщика і добилися серйозних успіхів. Ця схема має свої плюси, і зараз ми намагаємося зрозуміти, в якому напрямі рухатися далі. Саме тому новий контракт Ральфа ми ще не обговорювали, - сказав Ямасіна.

Наразі, "Тойота" з шістьма очками займає таке саме місце у "Кубку конструкторів". Кращий з пілотів команди Ярно Труллі, який має на своєму рахунку чотири очки, займає 11-у позицію. Ральф Шумахер набрав на два пункти менше, що поки дозволяє йому знаходитись на 14-му місті.

Зараз ви читаєте новину «Переворот у "формулійній" "Тойоті" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути