Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2007 09:25

Передача "п"ятою точкою" викликала масову бійку на матчі в Перу

Матч між перуанськими футбольними клубами "Спорт Анкас" і гостями з "Університаріо" був зупинений через масову бійку, в якій взяли участь гравці обох команд і уболівальники, що вибігли на полі.

По ходу гри "Університаріо" програвав "Спорт Анкас" з рахунком 1:2. У одному з ігрових епізодів півзахисник "Анкаса" Ефрейн Віафара віддав пас задньою частиною, підставивши її під удар одноклубника. Досить простий і загалом комічний епізод закінчився третім голом у ворота "Університаріо".

У цей момент терпіння гостей лопнуло. Сприйнявши цей пас як особисту образу, всі гравці "Університаріо" накинулися на Віафару і почали його бити. На допомогу своєму півзахисникові відразу ж кинулися його одноклубники. Через пару секунд до побоїща приєдналися вже присутні на стадіоні уболівальники.

Після того, як гра була зупинена, хвилювання перекинулися на прилеглі до стадіону вулиці. Для їх припинення довелося викликати посилені наряди поліції.

Як виявилось, всього цього можна було уникнути.

- Якби Віафара відразу покинув поле, а не став радіти забитому м"ячу, то ми б його і пальцем не зачепили, - заявив в поліцейській ділянці капітан "Університаріо" Майер Кандело, інформує www.gazeta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Передача "п"ятою точкою" викликала масову бійку на матчі в Перу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути