середа, 24 грудня 2008 16:33

Перед матчем з Україною збірна Англії "розімнеться" на Іспанії та Словаччині

Збірна Англії проведе товариську зустріч із збірною Іспанії в лютому 2009 року. Поєдинок відбудеться в Севільї, а не в Мадриді, як планувалося спочатку.

Домовленість про товариський матч для команди Фабіо Капелло була досягнута відносно давно. З тих пір велися дебати щодо арени, яка прийме цей поєдинок.

Річ у тому, що під час попередньої зустрічі суперників в Мадриді на "Сантьяго Бернабеу" в 2004 році деякі гравці англійської збірної піддалися расистським нападкам з боку місцевих уболівальників. Тому FA виступила категорично проти можливого повторення даного інциденту, відмовившись грати в столиці Іспанії. Це рішення підтримав і Капелло.

Проте, в результаті переговорів сторони вирішили не відміняти матч. Товариська зустріч все ж таки пройде, але не в Мадриді, а в Севільї на 45-тисячному "Рамон Санчес Пісхуан". Відома і дата - 11 лютого 2009 року.

Після матчу з чемпіоном Європи англійці проведуть ще один дружній поєдинок. Суперником команди Капелло стане Словаччина. Потім родоначальникам футболу належить відновити свій шлях до фінальної частини Чемпіонату Світу 2010 року в ПАР - в кінці березня Англія зіграє з Україною.

Додамо, що на 2009 рік у англійців заплановано ще 2 товариські матчу, в яких Капелло повинен підготувати команду до відповідальних зустрічей відбірного турніру до ЧС-2010. А в ролі суперників виступлять збірні Голландії і Словенії.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Перед матчем з Україною збірна Англії "розімнеться" на Іспанії та Словаччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути