вівторок, 17 червня 2008 12:44

Печеров має сумніви щодо майбутніх виступів за збірну України

Головний тренер збірної України з баскетболу Валентин Мельничук по закінченні зборів в інтерв`ю "Сегодня" розповів, чи варто очікувати в національній команді легіонерів з НБА - гравця "Вашингтона" Печерова та "Юти" Фесенка.

- Фесенко приєднається до нас на початку серпня. Олексій говорить, що йому "Вашингтон" забороняє їхати в збірну. Такого не може бути: є договір між ФІБА й НБА. Напевно, йому просто радять краще поїхати в літні табори.

- Тут він повинний як чоловік чітко сказати: для мене важливо грати за свою країну! Його від цього тільки будуть поважати. Приклад - Кириленко. У нього були проблеми в НБА, але він приїхав на Євробаскет-2007, показав себе там і в наступному сезоні був гравцем стартової п"ятірки "Юти". Спочатку Печеров відмовився. Зараз баскетболіст коливається, і до нас прийшов лист, що потрібно заплатити за нього страхування, - підсумував Мельничук.

Печеров на початку сезону перейшов до команди "Вашингтон Візардс" зі столичного БК "Київ".

Зараз ви читаєте новину «Печеров має сумніви щодо майбутніх виступів за збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути