Ексклюзиви
четвер, 13 березня 2008 09:32

Павленко розраховує, що українські боксери завоюють два "золота" на ОІ в Пекіні

Міністр у справах сім"ї, молоді і спорту Юрій Павленко розповів про "медальні" перспективи збірної України на Олімпіаді в Пекіні.

"Все досить відносно. Недавній прогноз на 13 олімпійських медалей, складений на базі результатів наших спортсменів на чемпіонатах світу-2007, мене категорично не влаштовує. Досить сказати, що ця цифра майже в два рази нижча за ту, що ми мали чотири роки тому - за сім місяців до афінської Олімпіади. Минулого року єдиним золотом, здобутим в олімпійській дисципліні, могла похвалитися лише гімнастка Ганна Бессонова, але ж це не означає, що в столиці Китаю ми повинні орієнтуватися на одну єдину медаль найвищого гатунку! Що ж до боксу, то в попередньому плані від 1 січня 2008 року йому відповідав тільки один дорогоцінний метал. Втім, думаю, що найближчим часом ми зберемося і внесемо до цього медального графіка деякі корективи", - розповів Павленко.

На думку тренерської ради ФБУ, потенційними чемпіонами Пекіна-2008 можуть стати Василь Ломаченко та Ісмаїл Сіллах, цілком здатний зачепитися хоча б за бронзу і В"ячеслав Глазков.

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Павленко розраховує, що українські боксери завоюють два "золота" на ОІ в Пекіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути