пʼятниця, 22 лютого 2008 15:12

Павленко: постраємось серйозно збільшити премії спортсменам і тренерам

На Олімпіаду до Пекіна літом 2008 року поїдуть близько 220 українських спортсменів, повідомив міністр молоді і спорту Юрій Павленко.

Виступаючи на прес-конференції міністр також відзначив, що в Україні назріла необхідність збільшувати премії спортсменам і тренерам в 2-7 разів.

Крім того, Павленко вважає, що необхідно удосконалити закон про тендерні закупівлі для спортсменів. За його словами, в Україні проводиться всього 2% спортивного устаткування від загальної потреби. В зв"язку з цим, на думку міністра, необхідності в проведенні тендерів немає.

Павленко відзначив також, що необхідно внести зміни до земельного законодавства. Зокрема, необхідно відмінити податок із спортивних споруд, які знаходяться на певній земельній ділянці, оскільки спортивні споруди не приносять прибуток.На сьогоднішній день, за словами міністра, завдяки такому податку до державного бюджету повинне поступати 15 млн. грн в рік.

"Спорт.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «Павленко: постраємось серйозно збільшити премії спортсменам і тренерам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути