вівторок, 21 вересня 2010 11:53

Паулу Бенту офіційно призначили наставником збірної Португалії

Паулу Бенту офіційно призначили наставником збірної Португалії
Федерація футболу Португалії (FPF) вибрала нового тренера національної збірної. Ним стане Паулу Бенту, який з 2005 по 2009 роки керував лісабонським "Спортінгом". У понеділок, 20 вересня, Бенту зустрівся з президентом FPF Жілберто Мадаілом і домовився про умови контракту, повідомляє Reuters.

Офіційно про призначення Бенту повинно бути оголошено 21 вересня. На посту головного тренера збірної Португалії він змінить Карлуша Кейруша, звільненого у вересні цього року.

Португальці невдало стартували у відбірковому турнірі чемпіонату Європи 2012 року. Спочатку вони зіграли внічию з Кіпром (4:4), а потім поступилися Норвегії (0:1). 8 жовтня збірна Португалії зіграє з Данією, 12 жовтня - з Ісландією.

41-річний Бенту чотири рази приводив "Спортінг" до срібних медалей чемпіонату Португалії, але в 2009 році був звільнений. Будучи гравцем, він виступав за "Бенфіку" і "Спортінг", а також провів 35 матчів за збірну Португалії.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Паулу Бенту офіційно призначили наставником збірної Португалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути