понеділок, 03 серпня 2020 15:16

Колишній помічник Луческу розніс генерального директора "Шахтаря"

Колишній помічник Луческу розніс генерального директора "Шахтаря"
Спиридон відмовився увійти в тренерський штаб Луческу в "Динамо". Фото Футбум

Колишній помічник Мірчі Луческу в "Шахтарі" Олександр Спиридон прокоментував заяву генерального директора "Шахтаря" Сергія Палкіна, в якій той заявляв, що сам Спиридон виконував обов'язки перекладача за Луческу.

"Це думка людини, яка за 17 років роботи в клубі не зміогла вивчити навіть футбольну термінологію. Вже кому-кому, але тільки не йому коментувати внутрішню кухню тренерського штабу", - заявив Спиридон. Про це пише "Трибуна".

"Може, він хороший менеджер, але в футболі, на мою думку, як був дилетантом, так ним і залишився. І ця людина ще має зухвалість оцінювати професійний рівень Луческу.

Чи давно він співав Містеру дифірамби і збирався ставити пам'ятник за професійні досягнення? А сьогодні обливає його брудом, ображає і принижує. Ось воно - справжнє обличчя цієї людини.

Більш ніж упевнений, дуже багато хто з багатомільйонної армії вболівальників "Шахтаря" мене підтримають: Палкін вчинив підло і низько по відношенню до Луческу.

Він всього лиш своєрідний тип, який працює в структурі клубу. Але від цього факту моє ставлення до "Шахтаря" не змінюється. Я від щирого серця бажаю команді перемоги в найближчому матчі з "Вольфсбургом" - дай Боже, повториться 2009 рік, - сказав Спиридон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятник Луческу ховають на базі "Шахтаря"

Молдавський фахівець працював асистентом Луческу в "Шахтарі" з 2004 по 2016 рік.

Зараз ви читаєте новину «Колишній помічник Луческу розніс генерального директора "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути