пʼятниця, 06 липня 2007 13:06

Останні матчі кубка Америки в групах: Колумбія виграла без воротаря

У Венесуелі, де проходить Кубок Америки, завершилися матчі групової стадії турніру. Останні матчі відбулися в групі "С". Команда Колумбії переграла збірну США з рахунком 1:0, отримавши свою єдину перемогу на турнірі.


Єдиний м"яч в цій грі забив Хайме Кастрільйон ударом головою на 15 хвилині матчу. До цього, як інформує Лента.Ру, Уго Родальєго не реалізував пенальті, призначений у ворота американської команди. Колумбійці закінчували цю зустріч удесятьох, оскільки дві жовті картки за затягування часу отримав голкіпер команди Робінсон Запата. У ворота встав Родальєго (південноамериканці вичерпали на той час ліміт замін), але збірна США зрівняти рахунок не зуміла.

У іншому матчі збірні Аргентини і Парагваю визначали переможця групи "С". Аргентинці по ходу матчу володіли великою ігровою і територіальною перевагою, але забити зуміли тільки один гол. На 79-ій хвилині відрізнився хавбек "Ліверпуля" Хавьер Маскерано, який ударом з лінії штрафною уразив нижній кут воріт парагвайців, - м"яч потрапив в сітку від штанги. Для Маскерано цей м"яч став першим за 27 матчів у складі збірної Аргентини.

Таким чином, аргентинці сталі єдиною збірною на груповому етапі , що виграла всі три матчі. Вони зайняли перше місце в групі і вийшли в чвертьфінал. Збірна Парагваю також вийшла у вісімку сильних. Колумбія і США завершили боротьбу на турнірі.

Раніше чвертьфіналістами стали команди Мексики, Бразилії, Венесуели, Уругваю, Чилі і Перу.

Пари 1/4 фіналу виглядають таким чином: Аргентина - Перу, Парагвай - Мексика, Бразилія - Чилі, Венесуела - Уругвай. Поєдинки цієї стадії відбудуться 7 і 8 липня.

Зараз ви читаєте новину «Останні матчі кубка Америки в групах: Колумбія виграла без воротаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути