Ексклюзиви
понеділок, 21 червня 2021 09:48

Онук Лобановського буде працювати в "Динамо"

Онук Лобановського буде працювати в "Динамо"
Богдан Лобановський( в центрі) з батьками. Фото: ФК "Динамо" Київ

Онук легендарного тренера "Динамо" Валерія Лобановського буде працювати в системі київського клубу.

23-річний Богдан Лобановський отримав посаду менеджера, який відповідає за роботу із вболівальниками.

"Відразу хочу зазначити, що ми знаємо Богдана ще з того часу, як він в дитячій колясці приїжджав в клуб зі своїм легендарним дідусем. І потім, коли Валерія Васильовича вже не стало, Богдан разом зі своїми рідними майже завжди був на клубних заходах, які присвячувалися пам'яті Лобановського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я встиг пірнути в кущі. А п'яного Лобановського міліція пов'язала" - Колосков

Не секрет, що чимало зіркових сімей зіштовхуються з проблемою дітей-мажорів. Родині ж Лобановських таке поняття абсолютно чуже. Щирість моїх слів, впевнений, підтвердять ті, хто знає Світлану Валеріївну Лобановську. Це ж стосується і Богдана. Вихований, інтелігентний, добре освічений хлопець. А ще — дуже допитливий і відповідальний. Ось це, на мій погляд, і стало головною запорукою того, що Богдан Лобановський був запрошений на роботу в "Динамо".

Причому сталося це не відразу — він майже місяць стажувався. Придивлявся до колективу, а колектив — до нього, до його можливостей. Посада у Богдана Лобановського — менеджер по роботі з уболівальниками відповідного департаменту, а якщо конкретніше — аналітик CRM-системи. Як бачимо, і тут кілька збігається талант внука і його легендарного діда. Маю на увазі схильність Валерія Лобановського до точних наук", сказав віцепрезидент "Динамо" Олексій Семененко в коментарі "Трибуні".

Богдан Лобановський тренувався в академії столичного клубу, займаючись в одній групі з нинішніми футболістами "Динамо" та збірної України Віктором Циганковим і Володимиром Шепелєвим.

Валерій Лобановський — видатний український футболіст і тренер. Багаторічний наставник "Динамо" Київ, на чолі якого двічі вигравав Кубок володарів кубків УЄФА. Суперкубок УЄФА Тричі був наставником збірної СРСР, з якою став віцечемпіоном Європи 1988. Тренер збірної України у 2000—2001 роках. Один з найтитулованіших тренерів в історії світового футболу. Герой України. Помер у 2002 році.

Зараз ви читаєте новину «Онук Лобановського буде працювати в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути