Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 11:38

Олімпійська чемпіонка Олофссон виступить на ЧС-2008 вагітною

Олімпійська чемпіонка Олофссон виступить на ЧС-2008 вагітною
Олімпійська чемпіонка з біатлону шведка Анна-Карін Олофссон виступить на домашньому чемпіонаті світу в Естерсунді будучи на третьому місяці вагітності.

За словами тренера збірної Швеції Штаффана Еклунда, вагітність не повинна перешкодити 34-річній спортсменці виступити на першості планети.

- Якщо вона могла змагатися в Антхольці на етапі Кубка світу, знаходячись на другому місяці, то я не бачу, які можуть бути проблеми на чемпіонаті світу, - заявив Еклунд.

У разі підтвердження інформації про вагітність Олофссон, яка незаміжня, майбутній чемпіонат світу, швидше за все, стане для неї останнім. Біатлоністка сама не раз говорила, що мріє виступити перед рідною публікою і виграти ще один чемпіонський титул. Свою першу золоту медаль чемпіонату світу шведка завоювала минулого року в Антхольці у змішаній естафеті.

Поки також невідомо, чи продовжить спортсменка виступи на етапах Кубка світу після чемпіонату в Естерсунді, який стартує 8 лютого.

Джерело: "Newsland"
Зараз ви читаєте новину «Олімпійська чемпіонка Олофссон виступить на ЧС-2008 вагітною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути