пʼятниця, 09 листопада 2007 16:41

Олімпійська чемпіонка Оксана Грищук подасть до суду на організаторів "Танців на льоду"

Учасниця проекту "Танці на льоду. Оксамитовий сезон", олімпійська чемпіонка з фігурного катання Оксана Грищук збирається подати до суду на організаторів проекту, повідомляє "Твой день".

Фігуристка отримала важку травму коліна перед фіналом шоу, але вийшла на лід. На цей відчайдушний крок її підштовхнуло те, що відсутність пари Грищук - Дранга міг різко знизити рейтинги телепрограми.

- Я відмовилася від операції. Ризикнула, щоб дійти до фіналу, - розповіла сама спортсменка.

Це після надриву меніска і втрати половини хряща в лівому коліні. Тепер Оксані необхідна дорога операція: нога у фігуристки не згинається і дуже болить навіть просто при ходьбі.

Коли фінал уже зняли, Грищук лягла в лікарню на операцію. Але організатори проекту відмовилися оплачувати послуги лікарів, не дивлячись на те, що фігуристка була застрахована в обов"язковому порядку, як і всі учасники шоу. Організатори "Танців на льоду" мотивували своє рішення тим, що страховка діє тільки на час зйомок, вказавши також, що дівчині пропонували залишити шоу і зробити операцію, але вона відмовилася. Те, що Грищук отримала травму на проекті, мабуть, значення для адміністраторів вже не має. Оксана не зневіряється і, за її словами, збирається подати на організаторів програми до суду.

Зараз ви читаєте новину «Олімпійська чемпіонка Оксана Грищук подасть до суду на організаторів "Танців на льоду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути