субота, 19 січня 2019 16:08

Олександр Усик визнаний найкращим боксером року

Олександр Усик визнаний найкращим боксером року
Олександра Усика визнали найкращим боксером світу

Український абсолютний чемпіон Олександр Усик отримав чергове престижне звання. Асоціація журналістів США, які пишуть про бокс (BWAA) визначила кращих боксера, тренера і менеджера 2018 року.

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі з України Олександр Усик став найкращим боксером минулого року. Експерти асоціації звернули увагу на домінування українця у важкій вазі, а також на те, що своїх супротивників (Бріедіса, Гассіева і Беллью) він переміг на їх території.

Нагороду кращому тренеру отримав Анатолій Ломаченко, який не тільки готував до двох боїв свого сина - чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василя Ломаченка, але і Олександра Усика до фіналу WBSS з Муратом Гассіевим і до бою з Тоні Беллью. Менеджер Усика Егіс Клімас також став кращим у своїй номінації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко збирається провести ще 3 бої

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик пояснив, чому погодився на проведення фінального бою World Boxing Super Series із Муратом Гассієвим у Москві.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Усик визнаний найкращим боксером року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути