Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2007 11:20

Олександр Томах: в "Арсеналі" все треба розпочинати з нуля

Київский "Арсенал" був одним з головних ньюсмейкерів нинішнього футбольного сезону і продовжує залишатися таким. Правда, тональність повідомлень змінилася кардинально - тривожна змінилася оптимістичною. І це, природно, не може не радувати.

 Думається, призначення на посаду спортивного директора клубу добре відомого ще з союзних часів фахівця Олександра Томаха також додасть оптимізму поки нечисленним поклонникам столичної команди.

Маючи репутацію серйозної людини, що не кидає слів на вітер, Олександр Олександрович відразу після приходу в клуб попросив почекати якийсь час з інтерв"ю. "Говорити потрібно тоді, коли є про що говорити" - філософськи відмітив Томах.

Ві з заявив наступне: "Необхідно створити боєздатний клуб, команда якого зможе вирішувати серйозні задачі. Ми не чарівники - це сьогоднішнє завдання і одночасне завдання на перспективу. За великим рахунком, доводиться починати з нуля - клубне господарство в жалюгідному стані, у більшості гравців закінчуються контракти, терміни орендних угод. Потрібно братися за все, і поки управління клубом здійснюється, якщо можна так сказати, в ручному режимі безпосередньо Вадимом Рабіновічем. Він прагне вникати в кожну деталь клубного механізму, а моє завдання - посильно допомагати йому в цьому. Безпосередньо за команду відповідає Олександр Заваров. Головний тренер ні на що не повинен відволікатися. Організаційна робота, дитяча школа, дублюючий склад, допомогу по селекції і будь-які інші поточні питання, які доручать мені президент або головний тренер, необхідно буде вирішувати". www.fanat.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Олександр Томах: в "Арсеналі" все треба розпочинати з нуля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути