вівторок, 07 грудня 2010 14:15

Олександр Долгополов потрапив у топ-5 новачків року

Олександр Долгополов потрапив у топ-5 новачків року

На офіційному сайті Асоціації тенісистів професіоналів представили п'ятірку кращих новачків 2010 року. Серед них опинився Олександр Долгополов, друга ракетка України.

"Натхненний прикладом свого батька, який також був професійним тенісистом і тренував його з малих років, Олександр визначив для себе головну мету - стати першою ракеткою світу. Значний прогрес українського тенісиста, який, почавши сезон 131-м, вже влітку входив у топ-40, дав зрозуміти, що він один з тих, за ким необхідно пильно стежити в 2011-му", - йдеться на офіційному сайті АТР.

Крім Долгополова в п'ятірку кращих увійшли: володар звання "Кращий новачок року" німець Тобіас Камке, голландець Тьємо де Баккер, представник Казахстану Михайло Кукушкін і литовець Річардас Беранкіс.

Нагадаємо, у рейтингу АТР Сергій Стаховський залишається на 46-й позиції, а Олександр Долгополов на 48-й. Ілля Марченко як і раніше 81-й. Олена Бондаренко посідає 36-е місце в рейтингу WTA, її молодша сестра Катерина - 100-е.

За матеріалами Tennis.ua

Зараз ви читаєте новину «Олександр Долгополов потрапив у топ-5 новачків року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути