пʼятниця, 01 лютого 2008 09:59

Оголосили склади команд на Матч усіх зірок НБА

17 лютого в Нью-Орлеані відбудеться Матч усіх зірок НБА. Напередодні оголосили склади на зустріч.

У стартову п"ятірку збірної Східної конференції потрапили захисники Джейсон Кідд ("Нью-Джерсі") і Уейн Вейд ("Маямі"), форварди Кевін Гарнетт ("Бостон") і Леброн Джеймс ("Клівленд"), а також центровий Дуайт Ховард ("Орландо"). Також за "Схід" зіграють захисники Чонсі Біллапс, Річард Хемілтон (обидва - "Детройт), Джо Джонсон ("Атланта"), форварди Керон Батлер, Ентойн Джеймісон (обидва - "Вашингтон"), Пол Пірс ("Бостон") і універсал Кріс Бош ("Торонто"), який може зіграти на позиції форварда або центрового.

У стартову п"ятірку збірної Західної конференції включені захисники Кобі Брайант ("Лейкерс"), Аллен Айверсон ("Денвер"), форварди Кармело Ентоні ("Денвер"), Тім Данкан ("Сан-Антоніо") і центровий Яо Мін ("Хьюстон"). У запасі "Заходy" значаться захисники Стів Неш ("Фінікс"), Кріс Пол ("Нью-Орлеан"), Брендон Рой ("Портленд"), форварди Карлос Бузер ("Юта"), Дірк Новіцкі ("Даллас"), Девід Уест ("Нью-Орлеан"), а також здатний виступити на позиції центрового Амар Стадамайр ("Фінікс").

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Оголосили склади команд на Матч усіх зірок НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути