Ексклюзиви
субота, 04 жовтня 2008 14:36

Офіційний сайт Олімпіади-2010 не витримав кількості заявок на квитки

Великий ажіотаж викликав перший день продажів квитків на Зимову Олімпіаду-2010 у Ванкувері: сайт оргкомітету опинився переповнений заявками на квитки. Як заявив представник оргкомітету, у п"ятницю на сайті було зареєстровано у 30 разів більше відвідувачів, ніж зазвичай.

В цілому на Зимову Олімпіаду-2010 буде віддруковано 1,6 млн. квитків, причому близько 100 тисяч з них продаватимуться за ціною 25 доларів. Половина всіх квитків буде реалізована за ціною 100 доларів або менше, а квитки на церемонії відкриття і закриття Ігор коштуватимуть від 175 до 1100 доларів, без врахування податків і зборів. Квиток на фінальний матч хокейного олімпійського турніру коштуватиме 775 доларів, на попередні матчі продаються за ціною 523 долари, включаючи збори.

Через сайт квитки можуть замовити лише громадяни Канади, іноземні уболівальники повинні оформляти заявки через Національні олімпійські комітети. Квитки на сайті Ігор продаватимуть впродовж п"яти тижнів, до 7 листопада, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Офіційний сайт Олімпіади-2010 не витримав кількості заявок на квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути