субота, 06 грудня 2008 13:19

О"Джей Сімпсона посадили на 33 роки

Суд міста Лас-Вегас визнав відомого у минулому футболіста О"Джей Сімпсона винним у викраданні людей та озброєному нападі і засудив до тривалого терміну ув"язнення - строком до 33 років, повідомляє британська ткорпорація Бі-Бі-Сі.

У вересні 2007 року Сімпсон та його товариші, погрожуючи зброєю, відібрали у двох колекціонерів спортивні нагороди, які раніше належали футболісту. На суді Сімпсон стверджував, що не хотів цього та мав намір лише відібрати те, що належали йому раніше нагороди. Він висловив співчуття з приводу події, просив у суду вибачення, говорив, що він "заплутався", проте марно: суд визнав докази його провини неспростовними, а його винним по 12 пунктам звинувачення.

У Сімпсона це судова справа не перша. У 1995 році Сімпсон, зірка американського футболу, колишній гравець "Буффало Біллс", був виправданий судом по справі про вбивство його колишньої дружини та її друга, передає "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «О"Джей Сімпсона посадили на 33 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути