Ексклюзиви
вівторок, 24 лютого 2009 11:24

Одного з кращих баскетболістів в історії НБА посадили за грати

Одного з кращих баскетболістів в історії НБА посадили за грати

Один із кращих баскетболістів в історії НБА Чарльз Барклі, який наразі працює телекоментатором, засуджений до п"ятиденного тюремного ув"язнення за керування автомобілем у нетверезому стані. Про це повідомляє Associated Press. Барклі почне відбувати термін 21 березня 2009 року.

Крім того, Барклі заплатить штраф (більше двох тисяч доларів) і пройде курс лікування від алкоголізму. За законами штату Аризона, Барклі також буде змушений встановити прилад блокування запалення на свої автомобілі.

Барклі був зупинений поліцією міста Скоттсдейл 31 грудня 2008 року, коли він повертався з нічного клубу. Тест на алкоголь показав перевищення встановленої в Аризоні норми майже у два рази .

Барклі заплатить штраф і пройде курс лікування від алкоголізму.

Достатньо суворий вирок пов"язаний із тим, що у минулому Барклі вже двічі ловили на керуванні автомобілем напідпитку. Сам колишній баскетболіст сказав, що покарання буде корисним для нього.

Чарльз Барклі провів у НБА 16 сезонів і виступав за "Філадельфію", "Фінікс" і "Х"юстон". В середньому за кар"єру він набирав за матч 22,1 очка і робив 12 підборів. У 1993 році форвард був визнаний найціннішим гравцем НБА. У 1992 році у складі збірної США Барклі став переможцем Олімпійських ігор у Барселоні. У 2006 році Барклі з"явився у баскетбольній Залі слави.

AssociatedPress, Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Одного з кращих баскетболістів в історії НБА посадили за грати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути