Ексклюзиви
середа, 20 лютого 2008 18:53

Один з ветеранів Чемпіонату України з футболу дограватиме в "Дністрі"

Валентин Полтавець, який знаходиться на тренувальному зборі в Туреччині з одеським "Чорноморцем", найближчим часом може залишити команду.

Один з рекордсменів українського футболу за кількістю матчів у вищій лізі, який в розпал осінньої частини нинішнього сезону перестав потрапляти в основний склад "Моряків", не проти продовжити кар"єру в сусідньому Овідіополі.

"Полтавець обіцяв приєднатися до "Дністра" після закінчення турецького збору одеської команди, хоча мав можливість зробити це ще раніше. Він сказав, що його нинішня поїздка з "Чорноморцем" до Туреччини пов"язана зі спробою довести свою професійну спроможність", - повідомив президент овідіопольського клубу Андрій Продаєвич.

"Враховуючи, що тренерський штаб "Моряків" на Валентина, судячи з усього, не дуже-то розраховує, вірогідність його переходу до "Дністра" достатньо висока. Ми з Полтавцем часто зідзвонюємося, і навіть запропонували йому приєднатися до нашої команди безпосередньо в Туреччині. Проте він вирішив бути послідовним і відпрацювати збір разом з одеситами. В кінці лютого ми чекатимемо цього футболіста в розташуванні нашої команди".

У разі переходу до "Дністра" Валентин Полтавець стане чотирнадцятим за рахунком футболістом овідіопольської команди, які в різний час захищали кольори "Чорноморця" в різних лігах.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Один з ветеранів Чемпіонату України з футболу дограватиме в "Дністрі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути