вівторок, 13 травня 2008 13:58

Один з найбільш титулованих румунських клубів можуть понизити в класі

Новий виток отримав скандал зі звинуваченнями президента "Стяуа" Джиджі Бекалі в підкупі суперників ЧФР - головного конкурента бухарестців в боротьбі за чемпіонство.

Нагадаємо, що днями румунська поліція в одному з ресторанів Клужа затримала Бекалі і кількох його колег з валізою грошей, яка призначалися для керівництва і декількох гравців "Університаті". Зараз правоохоронці встановили, що Бекалі регулярно стимулював суперників ЧФР, намагаючись перешкодити конкуренту його "Стяуа" завоювати чемпіонський титул.

Президенту "Стяуа" загрожують кілька років дискваліфікації. Зі "Стяуа" можуть зняти від шести до дев"яти очок. Проте група керівників провідних румунських клубів вимагають відправити бухарестців до другого дивізіону. Коаліцію проти "Стяуа" створили "Політехніка", "Васлуй", ЧФР, "Фарул", "Рапід", "Крайова". Якщо ж вимоги коаліції не будуть виконані, ці клуби погрожують бойкотувати матчі проти "Стяуа".

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Один з найбільш титулованих румунських клубів можуть понизити в класі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути