Ексклюзиви
понеділок, 21 червня 2021 15:54

Треба боятися Шевченка і Ярмоленка – австрійські вболівальники

Треба боятися Шевченка і Ярмоленка – австрійські вболівальники
Австрійські фанати не вірять у свою збірну. Фото: Reuters

В Австрії місцеві вболівальники прорахували шанси своєї збірної на вихід в 1/8 Євро-2020.Австрійці сподіваються, що їхня збірна зіграє внічию, але це буде не договірний матч, а просто тому, що зустрічаються дві команди плюс-мінус рівного рівня. Повідомляє footboom.com

Втім, багато хто все-таки впевнені, що Україна і Австрія гратимуть на нічию і потім над цими двома збірними сміятиметься вся Європа. А саму ситуацію, яка склалася перед матчем, багато хто порівнює з "хіхонського ганьбою".

Manko: Хочу звернутися до молодих уболівальникам на цьому форумі: заздрю ​​вашому оптимізму! Кілька років тому я би надрукував такі ж слова. Але, на жаль, у футболі ми не кращі, особливо з цим тренером. Можливо, ми і зіграємо внічию - для мене це було б навіть краще, ніж перемога, заради потенційного суперника в 1/8 фіналу, але якби мені довелося поставити гроші на результат цього матчу, то це була б перемога України.

Topak: Власне кажучи, всіх би влаштувала нудна нічия з рахунком 0:0. Україна буде на другому місці, австрійці залишаться на третьому місці і з 99% ймовірністю виходять в плей-оф, а також уникнуть Італії в 1/8. Крім того, Фода із задоволенням поставить автобус біля своїх воріт, як він це любить робити. Єдиний елемент невизначеності - це Шевченко. Боюся, він захоче виграти гру, щоб проявити себе і зіпсує план всім, хто сподівається на нічию.

2:0 на користь України. Все інше - це фантастика чи казки

Gittes: Угорщина довела, що не варто нікого боятися. Якщо вони змогли зупинити французів, то чим ми гірші? Так, ми без варіантів програли Нідерландам, а й українці їм програли. Не думаю, що Україна зараз сильніша від Австрії.

Jossas: Україна як противник - знахідка для нашої збірної, нічого не може піти не так. У світовому рейтингу вони знаходяться нижче Австрії на одне місце, цим все сказано. Нам підходить їх стиль гри. Ми віддамо їм м'яч, вони здивуються і розгубляться, а ми хитро відсидимося 90 хвилин в обороні. Навіщо Фоді прямо зараз намагатися влаштувати видовище і діяти першим номером? У цій грі нам не потрібно нічого винаходити, всі прекрасно знають, як можна зупинити Україну і який результат всіх влаштовує.

Statler: 2:0 на користь України. Все інше - це фантастика чи казки. Перемога над Північною Македонією подарувала надію, але жахлива гра проти Нідерландів показала наше місце. Навіть якщо ми дивом вийдемо в плей-оф, то там вже не буде суперників рівня Північної Македонії. А якщо зустрінемося з Німеччиною, Португалією або Францією, то буде розгром.

Datze: Україна сильніша нас за багатьма параметрами. Ставлю на їх перемогу з рахунком 2:0 або 3:1. Їм досить нейтралізувати Арнаутовича, щоби не пропустити. Україна в кращій ігровій формі. Чого тільки вартий Андрій Ярмоленко. Тому нічия для нас буде за щастя, але більше схиляюся до того, що Австрія знову програє і вилетить з Євро-2020. А Україна потім вилетить від Італії, звичайно. Але це вже інша тема.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер Австрії залякує Україну перед грою на Євро

Сьогоднішня гра стане першим офіційним матчем між Україною та Австрією. Поки в групі наші посідають друге місце. Якщо Україна залишиться на другій сходинці, то вже в 1/8 фіналу зіграє зі збірною Італії.

Зараз ви читаєте новину «Треба боятися Шевченка і Ярмоленка – австрійські вболівальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути