Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2008 16:23

Нова зірка "Мілана" Палоші забив гол на 15 секунді прибуття на полі

Перемогу "Мілану" над "Сієною" приніс єдиний гол юного Альберто Палоші, який вперше зіграв в італійській Серії А, причому забив форвард через 15 секунд після появи на полі. Ось такий вийшов дебют у гравця, якому лише місяць тому виповнилося 18 років.

- Мені трохи повезло, - говорить юний нападник, - я дійсно не чекав забити в своїй дебютній грі і я все ще покритий гусячою шкірою від цього.

Альберто Палоші вже забив два м"ячі у Кубку Італії, але за його словами, це зовсім не одне і те ж.

- Тоді на стадіоні було всього 5 тисяч чоловік, - згадує Палоші, - зараз же стадіон був забитий і це створювало зовсім іншу атмосферу. Я щасливий забити і сподіваюся робити це ще не раз. Присвячую свій гол сім"ї. До цього моменту вони пожертвували багатьом для того, щоб я перебрався з рідного Бергамо до Мілана і я у боргу перед ними.

Палоші став другим нападником, який відзначає дебют у "Мілані" голом за короткий період. Після Пато. Втім, Альберто достатньо скромно оцінює свою персону.

- Роналдо, Індзагі, Пато і Джілардіно попереду мене, я можу тільки вчитися у цих великих чемпіонів, - вважає він, хоча Пато взагалі-то нітрохи не більш титулований, - Індзаги - це мій ідол і він похвалив мене за мій гол.

"Спорт.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «Нова зірка "Мілана" Палоші забив гол на 15 секунді прибуття на полі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути