середа, 15 жовтня 2008 10:00

Ноги Кака увічнили на знаменитій "Маракані"

Кращий футболіст світу минулого року, півзахисник збірної Бразилії і "Мілана" Кака залишив відбитки своїх ніг на Алеї слави перед стадіоном "Маракана" в Ріо-де-Жанейро. Сліди ступень Кака опинилися поряд з відбитками Зіко, але за словами 26-річного гравця він ще не досяг вершини своєї кар"єри.

- Це дуже добре, але я думаю, що ще не досяг максимуму і можу ще рости. Для мене велика честь зайняти місце поряд із Зіко, який є втіленням історії "Флуміненсе", цього стадіону, - заявив Кака. - Стати частиною цієї арени - це щось особливе.

До Кака відбиток своєї ноги на "Маракані" залишили такі зірки світового футболу, як Пеле, Зіко, Ромаріо, Дунга, Загало і Франц Беккенбауер. Очікується, що незабаром тут свій слід залишить і Робіньо.

"Маракана" - найбільший бразильський стадіон, який міг прийняти 180 тисяч уболівальників, але після реконструкції його місткість скоротилася до 70 тисяч.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Ноги Кака увічнили на знаменитій "Маракані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути