вівторок, 18 січня 2011 17:51

Німецький боксер став чемпіоном світу, не завдавши жодного удару

Німецький боксер став чемпіоном світу, не завдавши жодного удару

Німецький боксер Себастьян Цбік без бою став володарем титулу чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) у вазі до 72,6 кілограми. У жовтні Цбіка оголосили офіційним претендентом на цей титул, але чемпіон світу аргентинець Серхіо Мартінес відмовився битися з ним. 18 січня керівництво WBC оголосило Цбіка новим чемпіоном, повідомляє інтернет-видання boxingscene.com.

Цбік з липня 2009 року був тимчасовим чемпіоном WBC. Всього на професійному рингу 28-річний німець провів 30 боїв і здобув 30 перемог (десять з них - нокаутом).

Цбік зізнався, що його дуже обрадувало рішення WBC. Новий чемпіон світу заявив, що він з нетерпінням чекає першого захисту титулу. Німець додав, що він готовий зустрітися і з іншими чемпіонами світу, зокрема, з чемпіоном WBA (Всесвітня боксерська асоціація) Феліксом Штурмом і чемпіоном IBF (Міжнародна федерація боксу) Себастьяном Сильвестром.

Що стосується Мартінеса, то він у квітні 2010 року став чемпіоном світу за версіями WBC і WBO (Всесвітня боксерська організація), перемігши американця Келлі Павліка. WBO позбавила його титулу в 2010 році, оскільки Мартінес вирішив провести бій з американцем Полом Вільямсом. 20 листопада аргентинець нокаутував Вільямса у другому раунді і захистив титул WBC.

Від бою з обов'язковим претендентом WBC Цбіком Мартінес відмовився, вирішивши провести поєдинок з українцем Сергієм Дзіндзіруком. Цей бій заплановано на 12 березня.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Німецький боксер став чемпіоном світу, не завдавши жодного удару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути