пʼятниця, 06 червня 2008 12:52

Німці перетворили маніяка-педофіла на талісман Євро-2008 (ФОТО)

 
Австрійська громадськість обурена цинізмом німецьких сатиричних видань, що об"єднали на своїх обкладинках Євро-2008 трагедією дівчинки, що таємно народила від власного батька семеро дітей.

"Чудовисько інцесту", як європейська преса називає 74-річного австрійського секс-маніяка Йозефа Фріцла, перетворили на талісман європейської футбольної першості. Зробив це найбільший сатиричний журнал Німеччини Titanic.

На обкладинці червневого номера видання публікує портрет секс-монстра, що зачинав дітей з власною дочкою, в ковпаку талісмана Євро-2008 Трікса. На щоках Фріцла намальовані австрійські прапорці.

Заголовок до портрета свідчить: "Вища міра для дідуся-монстра: Фріцл стане талісманом чемпіонату Європи".

Інше сатиричне видання Eulenspiegel (воно видавалося ще в часи НДР) вийшло з обкладинкою, що зображає збірну Німеччини, яку виводить на матч з австрійцями Міхаель Баллак. Одночасно з цим, господарі чемпіонату, під керівництвом Йозефа Фріцла, вилазять з підвалу - натяк на те, що маніяк довгі роки тримав згвалтовану дочку в підземеллі власного будинку, приховуючи її від сторонніх очей. З карикатурного підвалу виглядає частина голови дитини.

Австрійські ЗМІ та громадські діячі обурені подібним знущанням з людської трагедії та впевнені, що не можна злочинця перетворювати на клоуна, а весь австрійський народ причісувати під одну гребінку, повідомляє sportbox.ru.

Зараз ви читаєте новину «Німці перетворили маніяка-педофіла на талісман Євро-2008 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути