понеділок, 11 листопада 2019 16:42

Невдачі команд Зінченка та Малиновського: результати матчів суперників українських клубів у єврокубках

Невдачі команд Зінченка та Малиновського: результати матчів суперників українських клубів у єврокубках
Руслан Малиновський був вилучений із поля через дві жовтих картки. Фото ФК "Аталанта"

Суперники українських клубів провели матчі у своїх національних чемпіонатах. Gazeta.ua знайомить читачів із їх результатами.

Наступний суперник "Шахтаря" в Лізі чемпіонів "Манчестер Сіті" нічого не зміг протидіяти лідеру АПЛ "Ліверпулю". Підопічні Клоппа не залишили жодних шансів "містянам" - 3:1. Причому завершувала команда Гвардіоли у меншості та забила свій єдиний гол у грі вже за рахунку 3:0. Українець Олександр Зінченко був поза заявкою, бо продовжує реабілітацію після травми.

Недавній суперник "гірників" "Динамо" Загреб в гостях розбив "Осієк" 5:0. Хет-трик на рахунку Оршича. "Аталанта" в Серії А не змогла обіграти одного з аутсайдерів чемпіонату "Сампдорію" 0:0. Руслан Малиновський вийшов у стартовому складі, але в середині другого тайму покинув поле через дві жовтих картки.

Суперник "Динамо" по 5 туру Ліги Європи "Мальме" вже завершив чемпіонат. Тому має можливість готуватися тільки до матчів єврокубків. "Копенгаген" після гри із киянами програв "Мідтьюлланну" 4:1. Один із голів у ворота недавнього суперника киян забив футболісті з українським положенням Ерік Святченко. "Лугано" нічого не зміг протиставити "Базелю" 0:3.

В чемпіонаті Німеччини суперник "Олександрії" "Вольфсбург" програв вдома "Баєру" 0:2, а "Сент - Етьєн" в першості Франції" перестріляв "Нант" 3:2. "Гент" в гостях переграв "Генк" 2:0. Роман Яремчук записав на свій рахунок гольову передачу. Романа Безуса був замінений у другому таймі, а Ігор Пластун відіграв весь матч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я тобі не клоун" – Клопп поставив на місце оператора

В чемпіоні України "Шахтар" виявився сильнішим за "Динамо" 1:0, а "Олександрія" граючи майже весь матчі в меншості протрималася проти "Олімпіка 0:0.

Зараз ви читаєте новину «Невдачі команд Зінченка та Малиновського: результати матчів суперників українських клубів у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути