Ексклюзиви
четвер, 22 серпня 2013 09:27

Неймар забив перший гол за "Барселону"
5

Фото: ФОТО: Reuters

Нападник збірної Бразилії з футболу Неймар забив перший гол за іспанську "Барселону". Про це повідомляє сайт Goal.com.

Нападник відзначився у першій грі за Суперкубок Іспанії з мадридським "Атлетико". Зустріч пройшла увечері 21 серпня на стадіоні "Вісенте Кальдерон" у Мадриді. Рахунок у грі на 12-й хвилині відкрив Давід Вілья, який перейшов перед початком сезону з "Барселони" в "Атлетико".

Каталонці зуміли відігратися на 66-й хвилині завдяки точному удару Неймара. Для бразильця цей м'яч став першим за іспанський клуб в офіційних матчах. Більше суперники голів не забивали - матч завершився з рахунком 1:1. Матч-відповідь відбудеться 28 серпня в Барселоні.

По ходу першого тайму отримав пошкодження стегна форвард "Барселони" Ліонель Мессі. Аргентинець був замінений у перерві. Сьогодні він пройде медобстеження, після якого визначиться ступінь тяжкості травми.

Неймар підписав п'ятирічний контракт з "Барселоною" на початку червня 2013 року. Трансфер 21-річного форварда бразильського "Сантоса" обійшовся каталонському клубу в 57 мільйонів євро, повідомляє "Лента".

Перший матч

Суперкубок Іспанії

Атлетико - Барселона 1:1 (1:0, 0:1)

Голи: 1:0 - 12 Вілья, 1:1 - 66 Неймар.

Атлетико - Куртуа, Хуанфран, Міранда, Годін, Філіпе Луїс, М. Суарес, Габі, Коке (О.Торрес, 73), Туран (Лео Баптістао, 76), Вілья, Коста (К. Родрігес, 79).

Барселона - Вальдес, Дані Алвес, Піке, Маскерано, Альба, Бускетс, Хаві (А. Сонг, 89), Іньєста, Санчес, Мессі (Фабрегас, 46), Педро (Неймар, 59).

Попередження: Хуанфран (36), Філіпе Луїс (39), Бускетс (43), М. Суарес (56), Альба (65), Неймар (86).

Зараз ви читаєте новину «Неймар забив перший гол за "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути