Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2007 08:51

Названі кандидати на проведення вирішальних матчів футбольних єврокубків

УЄФА опублікував список стадіонів, що претендують на проведення фіналів Ліги чемпіонів і Кубка УЄФА в 2010 і 2011 роках. Оцінивши заявочні досьє, УЄФА відібрав наступні арени:

Ліга чемпіонів: "Мюнхен Арена" (Мюнхен, Німеччина), "Месталья" (Валенсія, Іспанія), "Олімпіаштадіон" (Берлін, Німеччина), "Сантьяго Бернабеу" (Мадрид, Іспанія), "Уемблі" (Лондон, Англія).

Кубок УЄФА: "Ешбертон Гроув" (Лондон, Англія), "Ауфшальке Арена" (Гельзенкірхен, Німеччина), "Олімпіко де Монтжуїк" (Барселона, Іспанія), "Арена Гамбург" (Гамбург, Німеччина), "Ленсдаун Роуд" (Дублін, Ірландія), "Націонал" (Бухарест, Румунія).

УЄФА вибрав ці стадіони, оцінивши їх місткість, інфраструктуру, устаткування і функціональність (включаючи аспекти забезпечення безпеки); наявність юридичної документації і гарантій (договір про проведення і додатки до нього); умови прибуття і розміщення туристів в місті. Враховувався також принцип ротації між різними країнами, інормує www.sport-express.ru.

Комісія УЄФА відвідає вказані стадіони в жовтні і листопаді. Остаточне рішення винесе Виконавський комітет УЄФА на засіданні, яке пройде в Ліхтенштейні 27 і 28 березня. Фінали Ліги чемпіонів 2008 і 2009 років пройдуть в Москві в Лужниках і на римському "Стадіо Олімпіко". Фінали Кубка УЄФА прийматимуть англійський "Сіті оф Манчестер" і "Шюкру Сарачоглу" в Стамбулі.
Зараз ви читаєте новину «Названі кандидати на проведення вирішальних матчів футбольних єврокубків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути