пʼятниця, 16 листопада 2018 19:10

Назвали найперспективнішого футболіста України

Назвали найперспективнішого футболіста України
Великих розповів про талановитих українських футболістів. Фото: Телеграф

Скаут італійського "Кальярі" Алекс Великих назвав найперспективніших українських футболістів.

У його список увійшли півзахисники "Динамо" Вікентій Волошин і Віктор Циганков, а також хавбек "Шахтаря" Михайло Мудрик.

"У моєму скаутинговому шорт-листі присутні три футболісти з України, і 16 футболістів, які грають в Україні, в моєму лонг-листі. Найбільш перспективний і готовий на даний момент - Віктор Циганков. Найбільш перспективним футболістом, який має потенціал зростання, є Вікентій Волошин. Мудрик на даний момент є найбільш готовим в своєму віці футболістом в Європі.

Циганков вже грає в головній команді, в єврокубках - це один тип гравця, ми його можемо порівняти, він два сезони проводить дуже вдало в Європі, має хорошу європейську пресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійські гранди готові купити Циганкова за кругленьку суму

Якщо ми говоримо про Вікентія Волошина - це футболіст, який за своїми характеристиками на даний момент відповідає всім європейським вимогам і знаходиться в більш старшому віці команд і збірних.

Якщо ми говоримо про Мудрика, то це футболіст-любов. Наскільки він стане сформованим, буде залежати від наступних етапів його розвитку. Йому потрібно пограти зараз в головній команді, набути досвіду гри в єврокубках, йому не можна згоріти, його не можна зараз знищити перед журналістами, ну і намагатися тримати холодної голову, здоровий глузд і продовжувати прогресувати ", - сказав Великих UA-Футбол.

Атакувальний півзахисник київського "Динамо" і збірної України Віктор Циганков може продовжити кар'єру в англійській прем'єр-лізі.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найперспективнішого футболіста України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути