Ексклюзиви
субота, 16 лютого 2008 12:03

Наступним суперником Павліка ймовірно стане Тринідад

Наступним суперником Павліка ймовірно стане Тринідад
Сьогодні, 16 лютого чемпіону WBC і WBO в середній вазі Келлі Павліку треба провести реванш з колишнім володарем цих титулів Джерменом Тейлором, проте його промоутер Боб Арум вже зайнявся організацією наступного поєдинку свого підопічного.

Незалежно від результату сьогоднішнього бою з Тейлором Павлік збереже свої чемпіонські пояси в середній вазі, і Арум вже шукає йому суперника для першого захисту титулу, який відбудеться 7 червня в Нью-Йорку.

До недавнього часу як можливий суперник називався лише ірландець Джон Дадді, який користується величезною популярністю в Нью-Йорку, проте вчора Арум назвав ще одного кандидата на бій з Павліком - екс-чемпіона світу в трьох вагових категоріях, пуерторіканця Фелікса Трінідада. Зі слів Арума, він вже розмовляв з промоутером Тринідада Доном Кінгом про організацію поєдинку Павлік-Тринідад 7 червня, напередодні щорічного пуерторіканського параду в Нью-Йорку.

"Ми обговорили це, а потім Кінг вилетів в Пуерто-Ріко для зустрічі з Тринідадом. Потім ми знову зустрілися до його відльоту в Німеччину, і він повідомив мені, що переговори з Тринідадом пройшли позитивно", - розповів Арум.

Зараз Кінг знаходиться в Німеччині на поєдинку Сергія Ляховича і Миколи Валуєва, і після його повернення звідти він знову зустрінеться з Арумом для подальшого обговорення поєдинку Павлік-Тринідад.

Сам Келлі Павлік поки нічого не знає про ці переговори, але його менеджерові Кемерону Данкіну сподобалася ідея поєдинку з Тринідадом.

"Якщо Тринідад зможе вкластися в рамки середньої ваги, і розділення призового фонду нас влаштує, ми з задоволенням організуємо цей бій. Проте до наступної зустрічі з Кінгом я не можу сказати нічого конкретного", - закінчив Арум.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Наступним суперником Павліка ймовірно стане Тринідад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути