Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2008 14:26

Наступним суперником Дзінзірука стане колумбієць

Промоутерська компанія Universum, яка представляє інтереси чемпіона WBO в першій середній вазі Сергія Дзінзірука, виграла тендер на право організації поєдинку свого підопічного проти обов"язкового претендента 23-річного колумбійця Хоеля Хуліо.

На тендері, який відбувся вчора в штаб-квартирі WBO в Пуерто-Ріко, заявка компанії Universum у розмірі 276 тисяч доларів виявилася більшою, ніж 200 тисяч доларів, запропоновані представниками обов"язкового претендента.

Поєдинок між Дзінзіруком і Хуліо відбудеться 18 жовтня в Німеччині, точне місце його проведення буде визначено пізніше. Зазначимо, що 13 серпня Хоель Хуліо переконливо переміг нікарагуанця Хосе Варелу, відправивши свого суперника в нокдаун в цілому п"ять разів і змусивши рефері зупинити поєдинок після шостого раунду.

Сергій Дзінзірук в своєму попередньому поєдинку отримав важку перемогу над другим номером рейтингу WBO чехом Лукашем Конєчни.

allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Наступним суперником Дзінзірука стане колумбієць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути