пʼятниця, 06 листопада 2009 15:20

Наставник португальського "Спортинга" подав у відставку

Наставник португальського "Спортинга" подав у відставку

Головний тренер португальського клубу "Спортинг", за який виступає росіянин Марат Ізмайлов, Паулу Бенту подав у відставку, повідомляє Reuters.

Бенту оголосив про свій відхід у п"ятницю, 6 листопада, на наступний день після домашнього матчу групового турніру Ліги Європи з латвійським "Вентспілсом". Гра завершилася з рахунком 1:1.

До зустрічі з латвійською командою "Спортинг" двічі поспіль зіграв унічию в чемпіонаті Португалії. 27 жовтня лісабонці не впоралися з "Гімараішом" (1:1), а 1 листопада - з "Марітіму" (1:1). У чемпіонаті країни "Спортинг" з 13-ма очками займає дев"яте місце, відстаючи від лідера "Браги" на 12 очок.

Після матчу з "Марітіму" незадоволені вболівальники "Спортинга" спробували прорватися в офіс клубу. Поліцейським довелося зробити декілька пострілів у повітря, і тільки після цього фанати розійшлися.

40-річний Паулу Бенту очолив "Спортинг" у 2005 році. Під його керівництвом команда чотири роки поспіль займала друге місце в чемпіонаті Португалії, по два рази вигравала Кубок і Суперкубок країни. Після відставки Паулу Бенту виконуючим обов"язки головного тренера призначено його помічника Леонела Понтеша.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Наставник португальського "Спортинга" подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути