неділя, 19 січня 2020 15:20

Наші гравці не підтримуватимуть ворога – в "Агробізнесі" пояснили ситуацію із Сікорським

Наші гравці не підтримуватимуть ворога – в "Агробізнесі" пояснили ситуацію із Сікорським
Олег Собуцький назвав вчинок Сікорського демонстративним

Президент "Агробізнесу" Олег Собуцький аргументував розрив контракту з форвардом Ігорем Сікорським через поїздку гравця в Росію. Він каже, що ні хвилини не сумнівався в правильності свого вчинку.

"Хотіли, щоб Ігор надалі грав за нашу команду, але побачене фото на тлі символів нашого окупанта мене дуже обурило. Не знаю, чому він покинув територію України і поїхав в Росію, яка є країною-агресором ". Про це повідомляє "Трибуна".

"Недовго сумнівався, щоб прийняти рішення про розірвання контракту з Сікорським. Мене підтримали головний тренер і віце-президент Андрій Донець. Рішення було прийнято одноголосно. Сьогодні в Україні йде війна, в голові не вкладається, що є люди, які цього не розуміють. Вони їдуть, фотографуються і дають заробити гроші нашому ворогу. У нас патріотична команда, патріотичні люди, і ця ситуація є неприйнятною. Завжди фінансово і морально підтримуємо наших військових. Якщо потрібно, то допомагали і продовжимо допомагати зі зброєю в руках. Ми не можемо допустити, щоб наші гравці їздили в Росію і підтримували нашого ворога.

Відразу сказав, що ми розриваємо контракт з Сікорським, чого б це нам не коштувало. Гроші в цій ситуації не грають ключову роль для нас. Для нас важливі честь, репутація, патріотизм і український дух.

Сікорський зашкодив іміджу клубу, це навіть не обговорюється. Він поїхав в країну-агресор і фотографується з їх національною символікою, демонструючи при цьому задоволене обличчя. Сікорський фотографувався з символами Росії з посмішкою, ніби й немає ніякої війни. В той день були поранені кілька наших захисників, а штаб ООС повідомив, що двоє загинули. Так про що ми ще можемо говорити?"- сказав Собуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український клуб розірвав контракт із гравцем, який хизувався поїздкою в Росію

Напередодні Футбольний клуб "Агробізнес" з міста Волочиськ оголосили про розрив контракту з нападаючим Ігорем Сікорським. Футболіст поїхав в Росію до родичів і демонстративно фотографувався на тлі двуголового орла.

Зараз ви читаєте новину «Наші гравці не підтримуватимуть ворога – в "Агробізнесі" пояснили ситуацію із Сікорським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути