Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 14:07

Нападаючого "Динамо" віддали в оренду до "Ворскли"

Хорватського нападаючого "Динамо" Дениса Главіну віддали в оренду у "Ворсклу" до закінчення сезону 2007/08. У середу Денис розпочав тренування у складі полтавського клубу.

Главіна в "Динамо" уже п"ять років. Йому все ніяк не вдається закріпитися в основному складі команди, тому останнім часом він грав в оренді: спочатку в полтавській "Ворсклі", а потім у дніпропетровському "Дніпрі". З приходом на посаду головного тренера "Динамо" Юрія Сьоміна, Денис повернувся до Києва, але, як виявилось, ненадовго. Днями стало відомо про його повернення у полтавський клуб.

- Під час зимової перерви я пройшов з "Динамо" всі передсезонні збори, але ніхто з керівництва команди мені не запропонував продовжити співпрацю. А недавно зі мною зв"язався президент "Ворскли" і повідомив, що він домовився з Ігорем Суркісом про мою оренду до кінця сезону. Я міг залишитися грати в дублі "Динамо", але я хочу рости як професіонал і постійно просуватися вперед. А для цього потрібно грати у вищій лізі, тому я і погодився на пропозицію полтавчан. У "Динамо" я вже п"ять років, але за цей час мені не дали шанс проявити себе. Тому і доводиться їздити по орендах, - сказав Главіна.

www.fcdynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Нападаючого "Динамо" віддали в оренду до "Ворскли"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути