Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2007 12:15

Найдорожчий чех залишиться "каноніром"

"Я щасливий в "Арсеналі", і цього більш ніж достатньо. У мене немає причин що-?небудь міняти. Я хочу залишитися в "Арсеналі", повідомив гравець лондонського Томаш Росіцкі, 26 років, коментуючи можливість свого переходу в який-небудь з іспанських грандів.

Чеському півзахиснику пророчили перехід до іспанського "Атлетіко Мадрид" після всього лише одного сезону, проведеного в Англії. А припущення про те, що "Арсенал" націлюється на придбання півзахисника "Аякса" Райана Бабеля, лише підсилювали сумніви відносно майбутнього Росіцкі.

Проте сам півзахисник спростував повідомлення про зміни в своїй кар"єрі, підкресливши, що йому дуже подобається жити в Лондоні.

В інтерв"ю чеській газеті "Спорт" він сказав: "Мені сказали, що ці чутки опубліковані в газетах. Безпосередньо зі мною про це ніхто не говорив".

У минулому сезоні Росіцкі провів за "канонірів" 37 матчів і забив шість голів.

Вже у вісімнадцять років Томаш став ключовим гравцем празької "Спарти", з якою непогано виступав в Лізі чемпіонів. У 2001 році перейшов в дортмундську "Борусію". Його трансфер тоді став рекордним для Чехії – "Борусія" заплатила за молодого півзахисника 13,3 мільйона євро, випередивши в гонці за гравцем саму мюнхенську "Баварію".

Не зважаючи на свою молодість, відразу ж проявив себе зрілим майстром, в кожному матчі демонструючи неабияку техніку, швидкість і бачення поля. У першому ж сезоні в Германії допоміг своєму клубу стати чемпіоном країни і вийти у фінал кубка УЕФА.

У першу збірну потрапив у віці 19 років, поїхавши разом з командою на чемпіонат Європи до Бельгії і Нідерландів. З тих пір, є твердим гравцем основного складу.

Відрізняється прекрасною технікою, витонченим дриблингом і приголомшливою грою в пас. Прагне нестандартно мислити на полі, разом з тим бездоганно виконує всі тренерські установки. У зв"язці з своїм партнером по клубу і збірній Яном Коллером наводить справжній жах на ворота будь-якого суперника. www.sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчий чех залишиться "каноніром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути