Ексклюзиви
вівторок, 08 січня 2008 08:10

Надаль програв Южному в фіналі Chennai Open

Росіянин Михайло Южний став переможцем великого тенісного турніру, який завершився в індійському Ченнаї. У фіналі він розгромив другу ракетку світу, іспанця Рафаеля Надаля з рахунком 6:0, 6:1. Матч продовжувався всього 57 хвилин.

Южний мав величезну перевагу у всіх компонентах гри. Зокрема, він більш вдало грав на подачі: 91 відсоток виграних м"ячів на першій подачі і 70 відсотків на другій подачі, проти, відповідно, 48 і 18 відсотків у Надаля. Росіянин подав дев"ять ейсів, тоді як іспанець - лише один.

За весь матч Южний жодного разу не дозволив Надалю заробити брейк-пойнт, тоді як сам п"ять разів брав подачу суперника. Це була десята зустріч російського і іспанського тенісистів і четверта перемога Михайла.

Варто зазначити, що Надаль зазнав однієї з найрозгромніших поразок за кар"єру. За перемогу в Ченнаї Южний отримав 66 тисяч доларів, його суперник - 35,5 тисяч, повідомляє lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Надаль програв Южному в фіналі Chennai Open ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути