Ексклюзиви
понеділок, 21 травня 2007 10:13

Надаль пообіцяв почати нову безпрограшну серію

  Рафаель Надаль
Рафаель Надаль

Після поразки Роджеру Федереру у фіналі гамбурзького турніру Рафаель Надаль, 20 років, зазначив, що грати проти швейцарця завжди складно, не зважаючи на те виграє він, чи програє, повідомляє dtb-tennis.de.

- Не знаю, що сталося. Можливо, якщо ще раз подивлюсь матч, то зможу більше сказати. У мене був шанс за рахунку 2:1 у другому сеті, але Роджер дуже добре грав. Можливо, я був не зовсім готовий психологічно, - каже Надаль. - Дещо втомився, це правда. Зіграв багато матчів підряд. Але радий, що зміг дійти тут до фіналу. Радий зіграти у Гамбурзі після довгої перерви. Вітаю Роджера. Він продемонстрував дуже хороший теніс. Я програв першій ракетці світу, одному з найкращих тенісистів усіх часів. Тепер почну нову безпрограшну серію. Не знаю, чи можна виграти більше 81 гри (сміється). Але зараз це рекорд і кожен може спробувати побити. Радий такому досягненню.

Зараз ви читаєте новину «Надаль пообіцяв почати нову безпрограшну серію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути