Ексклюзиви
четвер, 22 грудня 2011 16:07

"На Таргамадзе претендують три клуби з назвою "Динамо"- президент "Олександрії"

"На Таргамадзе претендують три клуби з назвою "Динамо"- президент "Олександрії"

Президент "Олександрії" Микола Лавренко підтвердив Українському футболу, що його клуб веде переговори в тому числі і з київським "Динамо" про перехід півзахисника Давида Таргамадзе.

"Переговори по трансферу Таргамадзе дійсності велися і ведуться зараз і футбольним клубом "Олександрія", і агентом гравця, - сказав президент. - Давид зараз сприймає себе як виконавця найвищого класу, хоче грати в більш солідному клубі... У хлопця вже закрутилася голова.

Зазначу, що переговори - слово неоднозначне. Я кажу, що жодної конкретної пропозиції щодо грузина наш клуб ще не отримував. Можу сказати, що переговорні процеси ведемо відразу з трьома клубами з однією назвою - "Динамо" - з тбіліським, московським і київським", - зазначив Лавренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Суркіс готовий посперечатися, що гравець "Олександрії" не перейде в "Порту"

Список претендентів на форварда не обмежується динамівськими командами.

"Також свою зацікавленість в послугах Таргамадзе висловив і донецький "Шахтар", з представниками якого ми вже поспілкувалися. Окремі ЗМІ вже встигли написати, мовляв, наш гравець вже і контракт підписав з кимось, проте наголошую: ніякої конкретики поки не існує. Причиною тому служить велика кількість різних факторів, головний з яких - особистий контракт футболіста", - сказав президент "Олександрії".

Відзначимо, що раніше Лавренко висловив сподівання, що грузинський півзахисник Давид Таргамадзе залишиться в клубі до закінчення контракту.

Додамо, що нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація, що донецький "Шахтар" вже нібито домовився про покупку Таргамадзе, проте другу частину сезону футболіст повинен був провести в оренді в маріупольському "Іллічівці".

Зараз ви читаєте новину «"На Таргамадзе претендують три клуби з назвою "Динамо"- президент "Олександрії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути