Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2007 14:09

На "Зорю" ставки не приймають

Букмекери продовжують знімати з ліній ставки на матчі чемпіонату України з футболу. Цього разу гравці не зможуть поставити на матч "Зоря" - "Арсенал". Провідні українські контори "Парі-Матч", "Фаворит" і "8 Плюс" зняли даний матч з ліній, а "Марафон" і Betandwin дають можливість грати, повідомляє football.ua.

Перемога "Арсеналу" котується коефіцієнтом 1,4, а на непрограш "Зорі" - 1,07.

- Якщо матч був знятий з лінії, то на це є серйозні причини. Втім, ця інформація конфіденційна і ми вам повідомити її не можемо. Якщо букмекери зробили такий висновок, то у них були на це вагомі причини, – сказав представник "Парі-Матч" Football.ua.

- Ви ж розумієте в чому ситуація... Якщо ж говорити офіційно, то на матч "Зоря" - Арсенал" не приймаються ставки у зв"язку з підозрою на нечесний характер поєдинку", – додало джерело з "8 Плюс".

У минулому турі більшість контор не приймали ставки на матч "Зоря" - "Кривбас" і той матч закінчився так, як і прогнозували букмекери (перемога відвертого аутсайдера "Зорі" 2:1).

Зараз ви читаєте новину «На "Зорю" ставки не приймають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути