Ексклюзиви
пʼятниця, 11 липня 2008 17:54

На перемозі Кличка складно буде заробити

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, IBO і WBO 32-річний українець Володимир Кличко і обов"язковий претендент на титул WBO 36-річний американець Тоні Томпсон вийдуть на ринг в ніч з суботи на неділю за київським часом. Місце проведення бою - німецький Гамбург, "Колор Лайн Арена".

Всі букмекерські контори світу вважають фаворитом українського боксера. Так, авторитетна британська контора William Hill дає такі коефіцієнти: перемога Кличка - 1.08, нічия - 34.0, перемога Томпсона - 7.0. У процентному вираженні це означає 85% - вірогідність перемоги Володимира, 13% - Тоні Томпсона і лише 2%, що буде зафіксована нічия.

Авторитетна онлайн-контора Bwin оцінює шанси Кличка не так високо, але і тут він фаворит: 78% вірогідність перемоги українця.

Аналітики української букмекерської контори Парі-Матч вважають, що якщо бій завершитися достроково, то найймовірніше - в шостому раунді. На це можна поставити з коефіцієнтом 10. Вірогідність перемоги Кличка нокаутом оцінена приблизно в 60% - коефіцієнт 1.50, пише Сегодня

Зараз ви читаєте новину «На перемозі Кличка складно буде заробити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути