Ексклюзиви
пʼятниця, 03 вересня 2010 17:00

На призначенні Маркевича наполіг Ігор Коломойський

На призначенні Маркевича наполіг Ігор Коломойський

Колишній головний тренер футбольної збірної України Мирон Маркевич закликав до повного невтручання футбольних функціонерів у роботу наставників національної команди, назвавши це головною умовою успішної підготовки збірної до Євро-2012. Про це він заявив в інтерв"ю Бі-бі-сі.

Заява Маркевича щодо відсутності перспектив у збірної викликала бурхливу реакцію в Україні. Тоді він сказав, що не бачить майбутнього у збірної, хоча пізніше намагався спростувати, що робив таку заяву. Тренер пояснив, що саме він мав на увазі.

"Я мав на увазі, що в таких умовах працювати нереально. А вони це вихопили ... Вони працюють там для одного, щоб валити людей. Вони всі знають, до кого це стосувалося", - сказав Маркевич.

Від також відзначив, що у тренера так сказати без "динамівського коріння", немає шансів успішно працювати в збірній.

"Такого в історії не було, і я дійсно був першим. Мене не хотіли з самого початку. Григорій Михайлович Суркіс не хотів з самого початку. Тепер уже можна сказати, що на тому, щоб я був тренером збірної наполіг Ігор Коломойський. Їм довелося десь з тим змиритися. Вони чекали мого провалу і не дочекалися.

Розумієте, тут є деякі нюанси, про які я не хочу говорити, але я дійсно побачив, що не хоче мене Григорій Михайлович. Хай скаже правду. Але, він сказав після мого призначення, що він хотів іншого тренера. Просто нехай зараз скаже, що "так, я не хотів". Він мене тепер "баластом" обізвав, але я тоді не знаю, хто тоді він, якщо я - "баласт"? ", - Підкреслив Маркевич.

Нагадаємо, Маркевич залишив свій пост через рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України про зняття з "Металіста" дев"яти очок у турнірній таблиці Прем"єр-ліги. Юрій Калитвинцев призначений виконуючим обов"язків наставника збірної на два найближчі товариські матчі.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «На призначенні Маркевича наполіг Ігор Коломойський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути