понеділок, 19 жовтня 2020 15:59

На матч "Динамо" – "Ювентус" можуть не пустити глядачів

На матч "Динамо" – "Ювентус" можуть не пустити глядачів
"Динамо" вперше може зіграти з "Ювентусом" без глядачів. Фото isport.ua

20 жовтня у 1-му турі групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" зіграє проти "Ювентуса". Поєдинок може відбутись без вболівальників на трибунах НСК "Олімпійський".

Матч київського клубу, який має пройти у вівторок, 20 жовтня, несподівано може відбутись за пустих трибун у Києві. Про це повідомляє Telegram-канал "Динамо Київ Inside".

"Не будемо нагнітати, але. Можливо, ця інформація поки що сира. Зараз в Кабміні екстрено вирішується питання про можливість проведення завтрашнього матчу без глядачів. Ініціативу проявили МОЗ і МВС. Причина – епідеміологічна ситуація. Можливо, в найближчі години все проясниться", – написав інсайдер.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов раніше заявив, що "Динамо" таки зможе розраховувати на підтримку з трибун у матчі проти італійського гранда.

В офіційному листі Степанова йшлось про те, що "Динамо" зможе заповнити трибуни рідного стадіону на 30%, але за умов дотримання всі карантинних обмежень та правил. Рішення про присутність фанатів на інших матчах "Динамо", а точніше з "Барселоною" та "Ференцварошем", буде прийнято не раніше, як за 15 днів до матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер "Лестера" не зіграє проти "Зорі"

Матч 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" – "Ювентус" відбудеться 20 жовтня о 19:55 на НСК "Олімпійський" у Києві.

Зараз ви читаєте новину «На матч "Динамо" – "Ювентус" можуть не пустити глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути