пʼятниця, 21 березня 2008 19:17

На ЧС з фігурного катання після короткої програми лідирує канадець Баттл

На чемпіонаті світу з фігурного катання, який проходить в шведському Гетеборзі, завершилася коротка програма у чоловіків. Лідерство захопив канадець Джеффрі Баттл (82,10 балу), який випереджає американця Джоні Вейра (80,79 балу) і японця Дайсуке Такахасі (80,40 балу).

Цікаво, що жоден з трьох лідерів не включив в свою програму стрибків в чотири обороти. Баттл і Вейр не припустилися помилок, а Такахасі торкнувся рукою льоду під час виконання потрійного акселя.

Слідом за першою трійкою розташувалися призери чемпіонату Європи-2008, який відбувся в Загребі. Чемпіон Європи чех Томаш Вернер з результатом 79,87 балу займає четверте місце. Швейцарець Стефан Ламбієль за коротку програму отримав 79,12 балу і розташувався на п"ятій позиції. Діючий чемпіон світу француз Бріан Жубер отримав 77,75 балу. Він був оштрафований на два бали, але під час трансляції змагань не було сказано, за що саме накладено штраф.

Українець Антон Ковалевський після короткої програми 21-й.

Lenta Ru

Зараз ви читаєте новину «На ЧС з фігурного катання після короткої програми лідирує канадець Баттл ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути