Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2008 15:17

М"ячик для гольфу покалічив комп"ютерного експерта

Комп"ютерний експерт Алан Дікінс подав до суду Гонконгу позов з вимогою виплатити йому 65 мільйонів гонконзьких доларів (8,3 мільйона доларів США) компенсації за втрату працездатності, яка наступила в результаті попадання в голову м"ячика для гольфу. Про це пише видання Гонконгу The Standard. Інцидент, з приводу якого Дікінс звернувся до суду, відбувся в 2006 році.

У позивній заяві 40-річний Дікінс стверджує, що причиною його травми голови стала халатність з боку Хемпфрі Лена Квон-вая, виконавчого директора компанії SolomonSystech. Лен завдавав удару в той час, коли Дікінс проходив неподалеку, і м"ячик потрапив в голову комп"ютерному експертові.

Як повідомляє lenta.ru з посиланням на агентство DPA, на попередньому слуханні адвокат Дікінса заявив, що його клієнт після удару м"ячиком для гольфу постійно чує дзвін у вухах. За словами адвоката, Дікінс більше ніколи не зможе працювати.

Суд доручив Професійній асоціації гольфістов вивчити обставини справи. Результати розслідування стануть відомі до 9 січня 2009 року.

У 1999 році суд Гонконгу виніс ухвалу про компенсацію на суму 89 тисяч гонконзьких доларів (11 тисяч доларів США) на користь жінки, яка подавала м"ячики для гольфу. Їй потрапили м"ячиком в рот.

Зараз ви читаєте новину «М"ячик для гольфу покалічив комп"ютерного експерта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути