четвер, 15 травня 2008 19:16

Мутко сподівається на розсудливість фанатів "Манчестер Юнайтед" і "Челсі"

Президент РФС Віталій Мутко заявив, що оргкомітет фінального матчу Ліги чемпіонів в Москві прикладає всі зусилля, щоб уникнути зіткнень між уболівальниками "Челсі" і "Манчестер Юнайтед".

- Ми постараємось розвести фанатів, щоб вони не перетиналися між собою. Вони прилетять в різні аеропорти, для них будуть організовані окремі входи на стадіон, а також різні зони відпочинку. Звичайно, вони зможуть зустрітися один з одним на вулицях, але ми сподіваємося на їх розсудливість.

Ми сподіваємося, що фанати приїдуть до Москви не для того, щоб бешкетувати і зривати матч, а щоб насолоджуватися справжнім святом футболу, яким, поза сумнівом, стане фінал Ліги чемпіонів. Якщо в рядах фанатів "Челси" і "МЮ" і є такі люди, які схильні влаштовувати безлади, то ми сподіваємося, що вони не отримають квитки на матч.

Якщо представники клубів нададуть нам списки фанатів, які входять до групи ризику, то цілком можливо, що вони не зможуть в"їхати на територію нашої країни, або за ними буде встановлений особливий контроль.

У таких матчах завжди будуть переможці і клуб, який поступиться в рахунку. Тільки одна команда може завоювати кубок. І, звичайно, фанати команди, що програла, будуть засмучені. Але я закликаю їх цінувати футбол, поважати один одного і жителів міста, яке вони збираються відвідати, - сказав Мутко.

"Чемпионат.ру"
Зараз ви читаєте новину «Мутко сподівається на розсудливість фанатів "Манчестер Юнайтед" і "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути