Ексклюзиви
субота, 28 червня 2008 09:24

Мозлі і Майорга домовилися про бій

Промоутери двох екс-чемпіонів світу в кількох вагових категоріях - Шейна Мозлі і Рікардо Майорги - Річард Шафер і Дон Кінг підтвердили, що вони досягли згоди щодо проведення поєдинку між двома цими боксерами 11 жовтня цього року в Лос-Анджелесі.

Бій пройде в рамках першої середньої ваги, де обидва суперники свого часу володіли чемпіонськими титулами, і, зі слів Кінга, у разі перемоги над Мозлі вони збираються "спуститися" в напівсередню вагу і провести поєдинок з чемпіоном WBA в цій вазі Мігелем Котто.

"Справу зроблено. Ми досягли згоди, - сказав Кінг. - Ми надеремо Шейну задницю і тим самим дамо Бобу Аруму зрозуміти, що ми хочемо бою з Котто, і ми готові до перемоги над Котто".

Нагадаємо, що раніше Мозлі повинен був зустрітися з ще одним екс-чемпіоном Забом Джудою, але бій був скасований через травму останнього. Тепер замість поєдинку з "Шугаром" Джуду чекає матч за  вакантний титул за версією IBF в напівсередній вазі проти Джошуа Клотті з Гани, який відбудеться 2 серпня.

Аllboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Мозлі і Майорга домовилися про бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути